Инокс сад 35л

Инокс сад 35л

Инокс садовите се наменети за складирање и ферментација на вино,складирање на сокови и на други прехрамбени течности. Садовите се изработени од нерѓосувачки челик W.Nr.1.4301,по договор може да се изработат и од нерѓосувачки челик-тип W.Nr.1.1404 или W.Nr.1.4571.

Во комплет со инокс садот добивате и одвоена основа (ногарки),капак,капак-пловак и ПВЦ славина ½.
 

Зафатнина  35л
Материјал  W.Nr.1.4301
Висина  50 цм
Висина со ногарки  79 цм
Дијаметар  31,8 цм
Славина  ½

Опис на производот