social image

КМС МАЛЕРИЧ ДООЕЛ

Генерален застапник на фирмата КМС МАЛЕРИЧ ДОО-Словенија.
Продажба на комплeтна опрема за винарство од инокс материјал за мали и големи производители на вино. Секаков вид опрема за производство на алкохолни и безалкохолни пијалоци.
Лоцирани во с.Марена-на самиот пат помеѓу Неготино и Кавадарци.
Инокс садови од нерѓосувачки челик за вино, преси, садови за ладење, ферментатори, полначки се само дел од нашата понуда за производство на алкохолни и безалкохолни пијалоци.

Ние сме генерален застапнил на КМС Малерич ДОО Словенија која е една од најконкурентните компании во производството на опрема за вино во Словенија и на странските пазари каде што се присутни.