КМС МАЛЕРИЧ ДООЕЛ-Неготино 
 генерален застапник за фирмата КМС Малерич ДОО Словенија

КМС МАЛЕРИЧ ДООЕЛ Неготино - Лоцирани во с.Марена-на самиот пат помеѓу Неготино и Кавадарци. Продажба на комплeтна опрема за винарство од инокс материјал за мали и големи производители на вино. Инокс садови од нерѓосувачки челик за вино, преси, садови за ладење, ферментатори и други производи за проиводство за вино, се само дел од нашата понуда. Секаков вид опрема за други алкохолни како и неалкохолни пијалоци.
ВИ СЕ ДОПАЃААТ НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ?
Имате дополнителни прашања? Тука сме за вас!
Дали преферирате бело вино или црвено вино? 17.8.2022 Изборот на бело и црвено вино зависи од вашиот вкус, но, ако сакате најздрав избор, некои истражувања покажуваат дека цр... Види детали
Тиквеш - вински регион во Македонија 17.8.2022 Винскиот регион Тиквеш е составен дел на Повардарскиот вински регион, кој се наоѓа во централниот дел на Македонија. Поз... Види детали
Виното е направено уште во лозјето 16.8.2022 За квалитетното вино потребно е здраво грозје, без гниење или мувла. Види детали
Види ги сите нови блог статии