Инокс сад 10л

Инокс сад 10л

Инокс садовите се наменети за складирање и ферментација на вино,складирање на сокови и на други прехрамбени течности. Садовите се изработени од нерѓосувачки челик W.Nr.1.4301,по договор може да се изработат и од нерѓосувачки челик-тип W.Nr.1.1404 или W.Nr.1.4571.

Во комплет со инокс садот добивате и одвоена основа (ногарки),капак,капак-пловак и ПВЦ славина ½.
 

Зафатнина  10л
Материјал  W.Nr.1.4301
Висина  30 цм
Висина со ногарки  50 цм
Дијаметар  24 цм
Славина  ½

Опис на производот