Популарно
Полнач со 2 извора НП 1/2

Полнач со 2 извора НП 1/2

Инокс полначот е наменет за флаширање на прехрамбени течности. Може да се користи како посебна единица или во комбинација со плочастиот филтер. Направена е од челик кој не рѓосува тип W.Nr.1.4301. Нејзината едноставност при користењето овозможува брзо полнење на шишињата до саканото ниво.

Овој тип на полнач е наменет за поставување на работна површина.
 

Зафатнина на садот  37л
Материјал  W.Nr.1.4301
Должина  50 цм
Ширина  52 цм
Висина  84 цм
Тежина  16 кг

Опис на производот