Полнач со 6 извора НП 3/6

Полнач со 6 извора НП 3/6

Инокс полначот е наменет за флаширање на прехрамбени течности. Може да се користи како посебна единица или во комбинација со плочастиот филтер. Направена е од челик кој не рѓосува тип W.Nr.1.4301. Нејзината едноставност при користењето овозможува брзо полнење на шишињата до саканото ниво.

Овој тип на полнач е наменет за поставување на работна површина.
 

Зафатнина на садот  55л
Материјал  W.Nr.1.4301
Должина  75 цм
Ширина  52 цм
Висина  84 цм
Тежина  18 кг

Опис на производот