Популарно
Полнач со 2 извора СП 1/2

Полнач со 2 извора СП 1/2

Инокс полначот е наменет за флаширање на прехрамбени течности. Може да се користи како посебна единица или во комбинација со плочастиот филтер. Направена е од челик кој не рѓосува тип W.Nr.1.4301. Нејзината едноставност при користењето овозможува брзо полнење на шишињата до саканото ниво.
 

Зафатнина на садот  37л
Материјал  W.Nr.1.4301
Должина  50 цм
Ширина  60 цм
Висина  165 цм
Тежина  16 кг

Опис на производот