Инокс садови за ладење SC 300

Инокс садови за ладење SC 300

Садот за ладење е наменет за ладење на течности ( вино, сокови, шира…) Изработен е од двослојна површина што не рѓосува. Нејзината битна предност е во потполно автоматско ладење на течностите. Температурата во садот за ладење по желба лесно се регулира и одржува.

Во садот за ладење е вграден компресор со електронски термометар, кој управува со целокупната постапка и обезбедува потполна автоматизација и сигурна работа на садот.

Садот за ладење е составен од: слободно поставена цистерна, компресор, вентилатор, електронски термометар – единица за регулација (регулација на температурата од -30 до +30 степени целзиусови).

Опис на производот

Зафатнина  300 л 
Материјал  W.Nr.1.4301 
Висина  150 цм
 Дијаметар  72 цм 
Разладно средство  R134a